كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) › Unit 10: What’s School Like?

Adjectives, Intensifiers and -ed / -ing Adjectives · الصفات وصيغ ed و ing

الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) · Unit 10: What’s School Like? · Lesson 2 · الفصل الدراسي الثاني

العب هذا الدرس

أسئلة الدرس (12 سؤالًا) · Questions

  1. The film is very interesting. I'm ____.
    Answer: interested
  2. The lesson is boring. The students are ____.
    Answer: bored
  3. Math is ____ for me. I like it a lot.
    Answer: really interesting
  4. The trip was ____. (It made us tired.)
    Answer: tiring
  5. I'm ____ in archaeology.
    Answer: interested
  6. Choose the correct word order: (He is a student very smart. / He is a very smart student. / He very is a smart student.)
    Answer: He is a very smart student.
  7. Choose the correct word order: (She has black long hair. / She has hair long black. / She has long black hair.)
    Answer: She has long black hair.
  8. The test wasn't very hard, and it wasn't very easy. It was ____ easy.
    Answer: quite
  9. Our new house is big. Actually, it's ____ big. It has ten rooms!
    Answer: very
  10. Science is ____ subject.
    Answer: a fascinating
  11. The news is surprising. I'm ____.
    Answer: surprised
  12. History is ____ difficult, but I like it.
    Answer: quite

دروس أخرى في Unit 10: What’s School Like?