كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) › Unit 1: Good Morning!

Greetings and Introductions · التحيات والتعارف

الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) · Unit 1: Good Morning! · Lesson 1 · الفصل الدراسي الأول

العب هذا الدرس

أسئلة الدرس (13 سؤالًا) · Questions

  1. It's 8 a.m. Ali meets his teacher at school: "____, Mr. Saleh!"
    Answer: Good morning
  2. It's 3 p.m. Sara meets her neighbor: "____, Mrs. Huda!"
    Answer: Good afternoon
  3. It's 10 p.m. Omar goes to his room and says to his mom, "____, Mom."
    Answer: Good night
  4. "How are you?" – "____, thanks."
    Answer: I'm fine
  5. "Nice to meet you." – "____"
    Answer: Nice to meet you, too.
  6. A: "What's your name?" B: "____ Sara."
    Answer: I'm
  7. The head of a school is the ____.
    Answer: principal
  8. A student in your class is your ____.
    Answer: classmate
  9. Your family name is your ____ name.
    Answer: last
  10. Choose the title for a married woman:
    Answer: Mrs.
  11. Choose the title for a man:
    Answer: Mr.
  12. A: "I have to go now. Bye!" B: "____"
    Answer: See you later.
  13. My uncle doesn't have a wife. He's ____.
    Answer: single

دروس أخرى في Unit 1: Good Morning!