كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) › Unit 7: Where Do You Live?

Places in the Neighborhood and Directions · أماكن الحي والاتجاهات

الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) · Unit 7: Where Do You Live? · Lesson 1 · الفصل الدراسي الأول

العب هذا الدرس

أسئلة الدرس (12 سؤالًا) · Questions

  1. Where do you buy medicine?
    Answer: pharmacy
  2. Where do you send letters?
    Answer: post office
  3. Where do you take a plane?
    Answer: airport
  4. Where do you buy books?
    Answer: bookstore
  5. Where do you exercise?
    Answer: gym
  6. Where do you keep your money safe?
    Answer: bank
  7. "How do I get to the bank?" – "____"
    Answer: Go straight and turn left.
  8. The bank is ____ the bookstore and the pharmacy.
    Answer: between
  9. The park is ____ my house. It's very close.
    Answer: near
  10. The school is on the ____ of King Street and Olaya Street.
    Answer: corner
  11. The mall is ____ the bank. (on the other side of the street)
    Answer: across from
  12. Don't turn left. Turn ____ at the bank, and the school is on your right.
    Answer: right

دروس أخرى في Unit 7: Where Do You Live?