كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الثاني المتوسط (Super Goal 2) › Unit 10: It's a Bargain! · إنها صفقة رابحة!

Unit 10 Test · اختبار الوحدة

الإنجليزية للصف الثاني المتوسط (Super Goal 2) · Unit 10: It's a Bargain! · إنها صفقة رابحة! · اختبار الوحدة · الفصل الدراسي الثاني

العب هذا الاختبار

عن الاختبار

اختبار شامل يغطي جميع دروس الوحدة: Unit 10 Vocabulary: Shopping, Clothing & Accessories · المفردات: التسوق والملابس والإكسسوارات، Grammar: Possessives, Whose, One/Ones, Too & Can/May/Could/Might · القواعد: الملكية وwhose والأفعال الناقصة، Reading & Writing: The Best Place to Shop—and Be! · القراءة والكتابة: أفضل مكان للتسوق.

أسئلة الاختبار (15 سؤالًا) · Questions

  1. Electronics, furniture and housewares are in the ____ Department.
    Answer: Home
  2. Rings, earrings and necklaces are kinds of ____.
    Answer: jewelry
  3. This belt is a ____. It's really cheap.
    Answer: bargain
  4. "Whose bag is on the floor?" – "It's ____."
    Answer: hers
  5. It isn't their car. It's ____.
    Answer: ours
  6. This is not my pen. Is it ____?
    Answer: yours
  7. "Which earrings does she prefer?" – "The gold ____."
    Answer: ones
  8. These shoes are ____ big for me.
    Answer: too
  9. "Can I try these shoes on?" – "____ What size do you take?"
    Answer: Yes.
  10. ____ you bring me some water, please?
    Answer: Could
  11. It ____ rain later. Take an umbrella just in case.
    Answer: might
  12. A: "____ closing the window? It's cold in here." B: "No, not at all."
    Answer: Do you mind
  13. According to the reading, many so-called "used" items at Haraj ____.
    Answer: aren't used at all
  14. Al-Thumairi market is particularly popular with ____.
    Answer: tourists
  15. In the e-shopping text, a lot of e-stores ____.
    Answer: guarantee the lowest price and make exchanges or refunds

دروس أخرى في Unit 10: It's a Bargain! · إنها صفقة رابحة!