كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الثاني المتوسط (Super Goal 2) › Unit 14: Could You Do Me a Favor? · هل يمكنك أن تسدي لي معروفًا؟

Unit 14 Test · اختبار الوحدة

الإنجليزية للصف الثاني المتوسط (Super Goal 2) · Unit 14: Could You Do Me a Favor? · هل يمكنك أن تسدي لي معروفًا؟ · اختبار الوحدة · الفصل الدراسي الثاني

العب هذا الاختبار

عن الاختبار

اختبار شامل يغطي جميع دروس الوحدة: Unit 14 Vocabulary & Functions: Requests & Offers · المفردات والوظائف: الطلبات والعروض، Grammar: Can/Could/Will/Would, I'll/Let Me, Want/Tell/Ask + Object + Infinitive & Functions of Will · القواعد، Reading & Writing: Dear Daughter · القراءة والكتابة: ابنتي العزيزة.

أسئلة الاختبار (15 سؤالًا) · Questions

  1. "Would you pass me the salt?" – "____"
    Answer: Sure.
  2. "I'll get some more snacks." – "____"
    Answer: Thanks.
  3. Can I ____ 10 riyals? I'll give it back tomorrow.
    Answer: borrow
  4. Could you ____ me your pen?
    Answer: lend
  5. On the phone: "Hello. ____ Fahd. May I speak to Ali?"
    Answer: This is
  6. Which is the most polite request?
    Answer: Could you please help me with my math homework?
  7. Rana wants Sabah ____ her 10 riyals.
    Answer: to lend
  8. The receptionist asks Saeed ____ in the form.
    Answer: to fill
  9. Mother tells her children ____ away their toys.
    Answer: to put
  10. Tell them ____ watch TV until they finish their homework.
    Answer: not to
  11. "I'm sorry I let you down. I won't disappoint you again." – Function of will:
    Answer: promise
  12. "It's hot in here. Will you turn on the air conditioner?" – Function of will:
    Answer: request
  13. "Let's take a break. I'll make us some coffee." – Function of will:
    Answer: offer
  14. In "Dear Daughter", how does Mom feel about the length of her stay at the hospital?
    Answer: She doesn't know how long she'll be there.
  15. What does Mom ask Farah to make in addition to dinner?
    Answer: a salad

دروس أخرى في Unit 14: Could You Do Me a Favor? · هل يمكنك أن تسدي لي معروفًا؟