كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الثاني المتوسط (Super Goal 2) › Unit 16: Have You Ever...? · هل سبق لك أن...؟

Unit 16 Test · اختبار الوحدة

الإنجليزية للصف الثاني المتوسط (Super Goal 2) · Unit 16: Have You Ever...? · هل سبق لك أن...؟ · اختبار الوحدة · الفصل الدراسي الثاني

العب هذا الاختبار

عن الاختبار

اختبار شامل يغطي جميع دروس الوحدة: Unit 16 Vocabulary: Exciting Experiences · المفردات: تجارب مثيرة، Grammar: Present Perfect vs. Simple Past & Review of Tenses · القواعد: المضارع التام مقابل الماضي البسيط، Reading & Writing: Ships of the Desert · القراءة والكتابة: سفن الصحراء.

أسئلة الاختبار (15 سؤالًا) · Questions

  1. Hang gliding, shark diving and cliff hanging are ____ activities.
    Answer: exciting
  2. In shark diving, the sharks frequently ____ the cage with their heads.
    Answer: knock
  3. "Have you ever heard of shark diving?" – "No, ____."
    Answer: never
  4. She ____ never ridden a camel.
    Answer: has
  5. They ____ seen a shark up close.
    Answer: 've
  6. "Have you ever met a famous person?" – "Yes, I ____ one in 2019."
    Answer: met
  7. "Have you ever gone ice-skating?" – "Yes, I have. I ____ ice-skating last winter."
    Answer: went
  8. The past participle of "eat" is ____.
    Answer: eaten
  9. The past participle of "go" is ____.
    Answer: gone
  10. I visited my grandparents ____.
    Answer: two days ago
  11. I have read three books ____ this month.
    Answer: so far
  12. Hameed ____ his horse Smokey because of its gray color.
    Answer: named
  13. According to "Ships of the Desert", after the ride you should ____.
    Answer: wait for the camel to sit down and hold on
  14. Riding a camel for the first time is described as ____.
    Answer: uncomfortable but incredibly fun
  15. Before Uncle Hameed went scuba diving in the sea, he ____.
    Answer: spent a week practicing in a pool

دروس أخرى في Unit 16: Have You Ever...? · هل سبق لك أن...؟