كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الثالث المتوسط (Super Goal 3) › Unit 3: When Are You Traveling? · متى ستسافر؟

Unit 3 Test · اختبار الوحدة

الإنجليزية للصف الثالث المتوسط (Super Goal 3) · Unit 3: When Are You Traveling? · متى ستسافر؟ · اختبار الوحدة · الفصل الدراسي الأول

العب هذا الاختبار

عن الاختبار

اختبار شامل يغطي جميع دروس الوحدة: Unit 3 Vocabulary: Air Travel · المفردات: السفر جوًّا، Grammar: Present Progressive, Future & Infinitives of Purpose · القواعد: المضارع المستمر والمستقبل، Reading & Real Talk: Study Arabic in Saudi Arabia · القراءة والمحادثة: ادرس العربية في السعودية.

أسئلة الاختبار (15 سؤالًا) · Questions

  1. Show your ____ at the gate before you get on the plane.
    Answer: boarding pass
  2. The flight is ____; it will leave at 9 instead of 7.
    Answer: delayed
  3. Liquids in your ____ bag must be in small containers.
    Answer: carry-on
  4. Hurry! We don't want to ____ the flight.
    Answer: miss
  5. "I'm cold." – "I ____ close the window for you."
    Answer: will
  6. We ____ fly to Cairo next Monday. We have our tickets.
    Answer: are going to
  7. Look! The children ____ in the pool.
    Answer: are swimming
  8. I went to the bank ____ open an account.
    Answer: to
  9. As soon as she ____ home, she will call her mother.
    Answer: gets
  10. The cat jumped ____ the box and hid there.
    Answer: into
  11. A student who studies in another country for a year is an ____ student.
    Answer: exchange
  12. He speaks English with a French ____.
    Answer: accent
  13. "Do I need to fill in this form?" – "No, that won't be ____."
    Answer: necessary
  14. "Don't worry. I'll be ____."
    Answer: all right
  15. It took me a month to get ____ to the new school.
    Answer: used

دروس أخرى في Unit 3: When Are You Traveling? · متى ستسافر؟