كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) › Unit 8: What Are You Doing?

Unit 8 Test · اختبار الوحدة

الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) · Unit 8: What Are You Doing? · Lesson 3 · الفصل الدراسي الأول

العب هذا الدرس

أسئلة الدرس (10 سؤالًا) · Questions

  1. I ____ my homework right now.
    Answer: am doing
  2. "____ you like a sandwich?"
    Answer: Would
  3. They ____ football at the moment.
    Answer: are playing
  4. Waiter: "What would you like?" Customer: "____ a chicken sandwich, please."
    Answer: I'd like
  5. "Are you studying?" – "Yes, I ____."
    Answer: am
  6. A funny film is a ____.
    Answer: comedy
  7. The -ing form of "swim" is:
    Answer: swimming
  8. A: "Can you play football now?" B: "Sorry, I can't. I'm ____. I have a lot of homework."
    Answer: busy
  9. Choose the correct sentence:
    Answer: We are waiting for the bus.
  10. On weekends, I like to ____ with my friends at the mall.
    Answer: hang out

دروس أخرى في Unit 8: What Are You Doing?