كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الثاني المتوسط (Super Goal 2) › Unit 9: Let's Go Out · لنخرج

Unit 9 Test · اختبار الوحدة

الإنجليزية للصف الثاني المتوسط (Super Goal 2) · Unit 9: Let's Go Out · لنخرج · اختبار الوحدة · الفصل الدراسي الثاني

العب هذا الاختبار

عن الاختبار

اختبار شامل يغطي جميع دروس الوحدة: Unit 9 Vocabulary: Free-Time Activities & Chores · المفردات: أنشطة الفراغ والأعمال المنزلية، Grammar: Suggestions, Go + -ing, Have to/Had to & Must/Mustn't · القواعد: الاقتراحات والالتزام، Reading & Writing: Someone Has to Do It! · القراءة والكتابة: يجب أن يقوم بها أحد!.

أسئلة الاختبار (15 سؤالًا) · Questions

  1. Which one is a chore?
    Answer: take out the garbage
  2. I can't go out. I have to ____ my little brother.
    Answer: babysit
  3. "What should we do on the weekend?" – "____ go for a drive along the ocean."
    Answer: Let's
  4. "Why don't we stay home and watch a film?" – "____"
    Answer: That sounds good.
  5. Majid is going ____ on the weekend.
    Answer: hiking
  6. Noura can't go shopping right now because she ____ do the laundry.
    Answer: has to
  7. Last night, I ____ clean my room.
    Answer: had to
  8. He ____ stop at the traffic lights. It's the law.
    Answer: must
  9. Students ____ use their phones during the exam.
    Answer: mustn't
  10. Tomorrow is Friday. We ____ go to school.
    Answer: don't have to
  11. "Do we have to be there early?" – "No, you ____."
    Answer: don't
  12. Saad worked hard on his project because he didn't want to ____ his teacher.
    Answer: let down
  13. According to "Someone Has to Do It!", parents normally expect teens to ____.
    Answer: help around the house
  14. "It makes teens responsible for earning their money, rather than just simply giving them an ____."
    Answer: allowance
  15. I wanted to watch a movie and my brother wanted football, so we made a ____: football first, then the movie.
    Answer: compromise

دروس أخرى في Unit 9: Let's Go Out · لنخرج