كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) › Unit 11: What Time Do You Get Up?

Adverbs of Frequency and Prepositions of Time · ظروف التكرار وحروف الجر الزمنية

الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) · Unit 11: What Time Do You Get Up? · Lesson 2 · الفصل الدراسي الثاني

العب هذا الدرس

أسئلة الدرس (12 سؤالًا) · Questions

  1. I ____ get up early. (100%)
    Answer: always
  2. He ____ eats fast food. (0%)
    Answer: never
  3. Choose the correct word order: (She usually walks to school. / She walks usually to school. / Usually she walks school to.)
    Answer: She usually walks to school.
  4. Choose the correct word order: (Always he late is. / He always is late. / He is always late.)
    Answer: He is always late.
  5. I go to school ____ 7 o'clock.
    Answer: at
  6. We study ____ the morning.
    Answer: in
  7. We don't go to school ____ Friday.
    Answer: on
  8. I sleep ____ night.
    Answer: at
  9. I have breakfast, ____ I go to school.
    Answer: then
  10. I do my homework ____ dinner. (dinner comes later)
    Answer: before
  11. "How often do you play football?" – "____"
    Answer: Twice a week.
  12. Which is between "usually" and "never"?
    Answer: sometimes

دروس أخرى في Unit 11: What Time Do You Get Up?