كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) › Unit 11: What Time Do You Get Up?

Daily Routines and Telling Time · الروتين اليومي والوقت

الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) · Unit 11: What Time Do You Get Up? · Lesson 1 · الفصل الدراسي الثاني

العب هذا الدرس

أسئلة الدرس (12 سؤالًا) · Questions

  1. I ____ up at 6 o'clock every day.
    Answer: get
  2. I ____ a shower in the morning.
    Answer: take
  3. I ____ my teeth after breakfast.
    Answer: brush
  4. I ____ to bed at 10 p.m.
    Answer: go
  5. The meal in the morning is:
    Answer: breakfast
  6. The meal in the evening is:
    Answer: dinner
  7. "What time is it?" – "____"
    Answer: It's half past seven.
  8. A: "What time is it?" B: "It's 10:15. It's ____."
    Answer: a quarter past ten
  9. A: "What time is it?" B: "It's 8:45. It's ____."
    Answer: a quarter to nine
  10. I go to bed at 9 ____ every night.
    Answer: p.m.
  11. Saturday and Sunday in many countries are the ____.
    Answer: weekend
  12. I go to the gym every day to ____ and stay healthy.
    Answer: work out

دروس أخرى في Unit 11: What Time Do You Get Up?