كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) › Unit 13: What Are You Going to Wear There?

Future with be going to · المستقبل going to

الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) · Unit 13: What Are You Going to Wear There? · Lesson 2 · الفصل الدراسي الثاني

العب هذا الدرس

أسئلة الدرس (12 سؤالًا) · Questions

  1. I ____ visit my uncle tomorrow.
    Answer: am going to
  2. She ____ wear her new dress.
    Answer: is going to
  3. They ____ travel next week.
    Answer: are going to
  4. "____ you going to watch the match?"
    Answer: Are
  5. "Is he going to buy a coat?" – "No, he ____."
    Answer: isn't
  6. "What ____ you going to wear?"
    Answer: are
  7. Which is a future time expression?
    Answer: next month
  8. Choose the correct sentence:
    Answer: We're going to go shopping.
  9. "Look at the clouds! It ____ rain."
    Answer: 's going to
  10. I'm meeting Ali tomorrow. This sentence is about the:
    Answer: future
  11. The negative of "I'm going to cook."
    Answer: I'm not going to cook.
  12. "Tomorrow" is the day after:
    Answer: today

دروس أخرى في Unit 13: What Are You Going to Wear There?