كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) › Unit 13: What Are You Going to Wear There?

Clothes and Colors · الملابس والألوان

الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) · Unit 13: What Are You Going to Wear There? · Lesson 1 · الفصل الدراسي الثاني

العب هذا الدرس

أسئلة الدرس (12 سؤالًا) · Questions

  1. You wear them on your feet:
    Answer: shoes
  2. You wear them on your hands in cold weather:
    Answer: gloves
  3. You wear it around your neck in winter:
    Answer: scarf
  4. You wear it when it rains:
    Answer: raincoat
  5. The traditional white clothing for Saudi men:
    Answer: thobe
  6. A warm piece of clothing made of wool:
    Answer: sweater
  7. Clothes for a wedding are usually ____.
    Answer: formal
  8. Clothes for the beach are usually ____.
    Answer: casual
  9. Red + white =
    Answer: pink
  10. Blue + yellow =
    Answer: green
  11. Black + white =
    Answer: gray
  12. "What color are your boots?" – "____"
    Answer: They're brown.

دروس أخرى في Unit 13: What Are You Going to Wear There?