كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) › Unit 5: Families, Families

Have / Has and Possessive ’s · الفعل have والملكية

الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) · Unit 5: Families, Families · Lesson 2 · الفصل الدراسي الأول

العب هذا الدرس

أسئلة الدرس (12 سؤالًا) · Questions

  1. I ____ two sisters.
    Answer: have
  2. She ____ a big family.
    Answer: has
  3. We ____ a new baby.
    Answer: have
  4. "____ you have any brothers?"
    Answer: Do
  5. "____ he have a cousin in Jeddah?"
    Answer: Does
  6. "Does she have children?" – "No, she ____."
    Answer: doesn't
  7. "Do they have a car?" – "Yes, they ____."
    Answer: do
  8. This is my father's car. = The car belongs to ____.
    Answer: my father
  9. Choose the correct one:
    Answer: Ali's brother
  10. "How many cousins ____ you have?"
    Answer: do
  11. He ____ any brothers. He is an only child.
    Answer: doesn't have
  12. Choose the correct sentence:
    Answer: My sister's name is Reem.

دروس أخرى في Unit 5: Families, Families