كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) › Unit 5: Families, Families

Unit 5 Test · اختبار الوحدة

الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) · Unit 5: Families, Families · Lesson 3 · الفصل الدراسي الأول

العب هذا الدرس

أسئلة الدرس (10 سؤالًا) · Questions

  1. My father's brother is my ____.
    Answer: uncle
  2. I ____ two sisters.
    Answer: have
  3. My uncle's son is my ____.
    Answer: cousin
  4. We ____ a new baby.
    Answer: have
  5. My sister's daughter is my ____.
    Answer: niece
  6. "Does she have children?" – "No, she ____."
    Answer: doesn't
  7. My mother and father are my ____.
    Answer: parents
  8. Choose the correct one:
    Answer: Ali's brother
  9. "I don't have ____ sisters."
    Answer: any
  10. Choose the correct sentence:
    Answer: My sister's name is Reem.

دروس أخرى في Unit 5: Families, Families