كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) › Unit 12: What Can You Do There?

Can / Can’t for Ability and Activities · can للقدرة

الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) · Unit 12: What Can You Do There? · Lesson 1 · الفصل الدراسي الثاني

العب هذا الدرس

أسئلة الدرس (12 سؤالًا) · Questions

  1. I ____ swim very well.
    Answer: can
  2. She can ____ a bike.
    Answer: ride
  3. "____ you play tennis?" – "Yes, I can."
    Answer: Can
  4. "Can he dive?" – "No, he ____."
    Answer: can't
  5. The negative of "can" is:
    Answer: can't (cannot)
  6. Choose the correct sentence:
    Answer: They can climb mountains.
  7. At the beach you can ____.
    Answer: swim and snorkel
  8. You can see old things at the ____.
    Answer: museum
  9. A place for a vacation with hotels and activities:
    Answer: resort
  10. "Rollerblade" is a sport with ____.
    Answer: wheels on your shoes
  11. In the Red Sea, we put on masks and tubes to ____ and see the colorful fish.
    Answer: snorkel
  12. You can ____ on a boat with a sail.
    Answer: sail

دروس أخرى في Unit 12: What Can You Do There?