كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) › Unit 12: What Can You Do There?

Unit 12 Test · اختبار الوحدة

الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) · Unit 12: What Can You Do There? · Lesson 3 · الفصل الدراسي الثاني

العب هذا الدرس

أسئلة الدرس (10 سؤالًا) · Questions

  1. I ____ swim very well.
    Answer: can
  2. I like ____ football.
    Answer: playing
  3. "____ you play tennis?" – "Yes, I can."
    Answer: Can
  4. He likes ____ (infinitive) books.
    Answer: to read
  5. Choose the correct sentence:
    Answer: They can climb mountains.
  6. I enjoy ____ my friends.
    Answer: meeting
  7. A place for a vacation with hotels and activities:
    Answer: resort
  8. "Would you like to come?" – "____"
    Answer: Sure.
  9. You can ____ on a boat with a sail.
    Answer: sail
  10. "When's good for you?" asks about:
    Answer: a time to meet

دروس أخرى في Unit 12: What Can You Do There?