كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) › Unit 15: Then and Now

Unit 15 Test · اختبار الوحدة

الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) · Unit 15: Then and Now · Lesson 3 · الفصل الدراسي الثاني

العب هذا الدرس

أسئلة الدرس (10 سؤالًا) · Questions

  1. I ____ at home yesterday.
    Answer: was
  2. ____ a small market here 100 years ago.
    Answer: There was
  3. She ____ born in 2012.
    Answer: was
  4. "____ there a school in your village?"
    Answer: Was
  5. "Were they happy?" – "Yes, they ____."
    Answer: were
  6. A person walking in the street:
    Answer: pedestrian
  7. Choose the correct sentence:
    Answer: We were tired last night.
  8. A very famous person:
    Answer: celebrity
  9. "I wasn't at the party." The positive is:
    Answer: I was at the party.
  10. Nobody lives in the old castle now. The walls are broken. It's ____.
    Answer: in ruins

دروس أخرى في Unit 15: Then and Now