كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) › Unit 16: What Did You Do Last Week?

Simple Past: Regular Verbs · الماضي البسيط (الأفعال المنتظمة)

الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) · Unit 16: What Did You Do Last Week? · Lesson 1 · الفصل الدراسي الثاني

العب هذا الدرس

أسئلة الدرس (12 سؤالًا) · Questions

  1. I ____ my grandparents last Friday.
    Answer: visited
  2. She ____ TV yesterday.
    Answer: watched
  3. They ____ football last night.
    Answer: played
  4. Last night, I ___ (study) for my English test.
    Answer: studied
  5. The bus ___ (stop) in front of the school this morning.
    Answer: stopped
  6. My grandparents ___ (live) in Abha twenty years ago.
    Answer: lived
  7. "____ you clean your room?"
    Answer: Did
  8. "Did he call you?" – "No, he ____."
    Answer: didn't
  9. The negative of "We walked home."
    Answer: We didn't walk home.
  10. Which is a past time expression?
    Answer: last month
  11. "What did you do yesterday?" – "I ____ my homework."
    Answer: finished
  12. Choose the correct sentence:
    Answer: She cooked dinner last night.

دروس أخرى في Unit 16: What Did You Do Last Week?