كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) › Unit 16: What Did You Do Last Week?

Unit 16 Test · اختبار الوحدة

الإنجليزية للصف الأول المتوسط (Super Goal 1) · Unit 16: What Did You Do Last Week? · Lesson 4 · الفصل الدراسي الثاني

العب هذا الدرس

أسئلة الدرس (13 سؤالًا) · Questions

  1. I ____ my grandparents last Friday.
    Answer: visited
  2. Yesterday, Ali ___ (go) to the dentist after school.
    Answer: went
  3. I usually ____ to school, but yesterday I ____ by car.
    Answer: walk / went
  4. They ____ football last night.
    Answer: played
  5. I ___ (buy) a football with my pocket money last week.
    Answer: bought
  6. She ____ tea yesterday morning.
    Answer: drank
  7. When she was young, my mother ___ (live) in Cairo.
    Answer: lived
  8. We ___ (make) a model of a volcano in science class yesterday.
    Answer: made
  9. "Do you play tennis?" asks about:
    Answer: a habit
  10. The negative of "We walked home."
    Answer: We didn't walk home.
  11. I ____ to Abha last summer.
    Answer: went
  12. Last year we ____ to Makkah.
    Answer: traveled
  13. Choose the correct sentence:
    Answer: She cooked dinner last night.

دروس أخرى في Unit 16: What Did You Do Last Week?