كل الدروس
الرئيسية › الدروس › الإنجليزية للصف الثاني المتوسط (Super Goal 2) › Unit 2: What Are They Making? · ماذا يصنعون؟

Unit 2 Test · اختبار الوحدة

الإنجليزية للصف الثاني المتوسط (Super Goal 2) · Unit 2: What Are They Making? · ماذا يصنعون؟ · اختبار الوحدة · الفصل الدراسي الأول

العب هذا الاختبار

عن الاختبار

اختبار شامل يغطي جميع دروس الوحدة: Unit 2 Vocabulary & Functions · مفردات ووظائف لغوية، Grammar: Present Progressive, Imperatives & Prepositions · القواعد: المضارع المستمر والأمر وحروف الجر، Reading & Conversation: E-Learning Is Easy! · القراءة والمحادثة: التعلم الإلكتروني سهل.

أسئلة الاختبار (15 سؤالًا) · Questions

  1. The ____ is talking to the actors.
    Answer: director
  2. A ____ series is a TV program with many episodes.
    Answer: TV
  3. "That's great!" is an expression of ____.
    Answer: approval
  4. The detective ____ a man in the street now.
    Answer: is following
  5. "Are the people playing basketball?" – "Yes, ____."
    Answer: they are
  6. This soup ____ terrible.
    Answer: tastes
  7. We ____ to the museum tomorrow. Do you want to come?
    Answer: 're going
  8. Am I doing this right? – No, ____.
    Answer: you aren't
  9. "Don't have the soup. It tastes terrible." This imperative gives ____.
    Answer: advice
  10. "No! You're doing that wrong." → Negative imperative:
    Answer: Don't do that.
  11. The cameraman is standing ____ the camera.
    Answer: behind
  12. They are filming a documentary about dolphins ____ water.
    Answer: under
  13. What makes it easy to communicate, according to "E-Learning Is Easy!"?
    Answer: the Internet
  14. Some language students connect with their teacher online with the help of a ____.
    Answer: webcam
  15. Why doesn't Jet use a stuntman?
    Answer: He is trained in karate.

دروس أخرى في Unit 2: What Are They Making? · ماذا يصنعون؟